Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1044 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Optimus_Anihilacja napisał:
Yatsek napisał:
Optimus_Anihilacja napisał:
Yatsek napisał:
nie no bez jaj... gdzie røa a gdzie ekeberg.... grorud tez zupelnie w inna manke....

sie ma Jacus, znow chlopow edukujesz? tym razem z topografii.

helou Optimusie.... nawrocilem sie wlasnie dzis na drugiej sztucznej przyszywanej ojczyzny lono hahahaha... umeczylem sie dzis okrutnie, zaczalem znow palic fajki i szyba caly czas w gore, klime wlacz, i w dol fajek w zebach upal w srodku i tak co chwila, i do tego pelno mamjestwa na drodze....
a co u Ciebie??

Zmieniam nicki jak rekawiczki, wkrotce wakcje na pieknych wyspach, ale juz coraz mniej mi sie chce odpowiadac na prowokacje, tudziez skomlenie plebsu.
Chyba wiek juz daje znac o sobie.

Janek mnie trzyma w pionie i nie pozwala zapomniec o misji

PS Jest kilku nowych pojebow na MN

nie wiem, troche mnie nie bylo bo mialem inne sprawy na glowie.... i mialem glowe zajeta troche innymi sprawami i w dupie mialem skomlenie o pomoc niedorajd albo ciagle odpisywanie co to jest 10% na selvangivelse i co to sa feriepenger i tak dalej... znudzilo mnie.. ale teraz bede mial znow gdzie sie wyrzyc, wrocilem hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
ewa furmanik
(ewka78)
Wiking
Yatsek napisał:
nie no bez jaj... gdzie røa a gdzie ekeberg.... grorud tez zupelnie w inna manke....

Tu nie jest nic do śmiechu.......takie życie>nie obejmujecie tych terenów czy jak???? może jedna dzielnica daleko od drugiej,ale żeby mieszkać razem jako rodzina nie przeszkadzają nam te kilometry do przebycia. pracując w Polsce trzeba było siedzieć za kółkiem prawie 3 godz. by dojechać do pracy,więc to dla nas mały pikuś >> tak do śmiechu by było, bo to takie śmieszne że ktoś szuka w tych rejonach mieszkania że hej .....takię życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok